Stvaranje fotografije stoljeća Kulturnog centra Kerekesh Teatra!

Kerekesh Teatar poziva zainteresiranu publiku, glazbenike, umjetnike i sve ljude dobre volje da nam se pridruže u stvaranju povijesne fotografije stoljeća budućeg Kulturnog centra Kerekesh Teatra.
KADA: srijeda, 28. veljače 2024.
VRIJEME: 10:30 sati
LOKACIJA: budući Kulturni centar
Svi prisutni ispunit će tlocrt budućeg Kulturnog Centra a taj ćemo trenutak ovjekovječiti fotografijom uz pomoć drona. Ovaj događaj označit će službeni početak radova izgradnje Kulturnog centra. Bit će to prilika da zajedno proslavimo početak jednog novog poglavlja u kulturnom životu grada Varaždina.

Podsjetimo, Kerekesh Teatar pokrenuo je u listopadu 2023. godine crowdfunding kampanju za izgradnju Kulturnog centra u Varaždinu. U kampanju se do sada uključilo više od 1760 ljudi dobre volje, a skupljeno je nešto više od milijun i 100 tisuća eura. Ovo je do sada najveća takva kampanja u povijesti Hrvatske, a ostat će otvorena sve do kraja radova izgradnje Kulturnog centra.
Ukoliko još niste, a želite, kampanju možete podržati ovdje: https://bit.ly/3MIHudw

Uz dobru atmosferu i veselje, u stvaranju fotografije stoljeća Kulturnog centra pridružit će nam se poznati glumci i glazbenici, a jedino što nam je preostalo za reći jest: SVI STE POZVANI!
S nestrpljenjem Vas očekujemo!

Podijelite