SRETNI KOLAČIĆI S GOJI BOBICAMA

SASTOJCI:
350g bademovog brašna

60 g smrznutog naribanog maslaca

200 g grubo narezane čokolade s visokim udjelom kakaa

1 i pol žličica praška za pecivo

sok od jednog limuna

150 g goji bobica

150 g narezanih suhih marelica

3 žlice meda od aronije ili nekog drugog meda (može i stevija)

2 jaja

opcionalno: 18 kom blanširanih badema

PRIPREMA:
Sve sastojke dobro sjediniti, umotati u prozirnu foliju i staviti u zamrzivač na 2O min. Oblikovati kolačiće i peći ih na 170 stupnjeva, 20 do 25 min. Opcionalno: u svaki kolačić dodajte jedan blanširani badem ili malo goji bobica koje ste prethodno namočili u vodi. Od smjese izađe 18 kolačića..i probajte ne pojesti sve odmah jer su neodoljivi!

Podijelite