Otvorena je Adventska fjera, hit božićna lokacija u Splitu koja će vas oduševiti bogatim programom

Vesela i magična atmosfera, nasmiješena lica, dobro znana lokacija s novim, posebno osmišljenim božićnim uređenjem, fenomenalna ponuda pića i razni gastro specijaliteti znači samo jedno – Adventska fjera na Kolur Zvonačacu postala je hit adventska destinacija koju ne želite propustiti.
Sve do 01. siječnja, Kolur Zvončac zasigurno će biti rado posjećena splitska lokacija i glavno odredište svih onih željnih dobrog druženja, puno smijeha, zarazne pjesme i plesa. Na sinoćnjem spektakularnom koncertu Vesne Pisarović koja je izvela najveće hitove uživala su mnoga poznata lica i influenceri. Tako su se pod šatorom uz mnoštvo dekoracija družili: dogradonačelnik Splita Bojan Ivošević, voditeljice Marijana Batinić i Petra Nižetić, pjevačica Lorena Bučan, Sonja Dvornik, zatim poznati kickboxaš Antonio Plazibat i brojni drugi. Svi su se složili kako je Adventska fjera vrhunac dosadašnje ponude koja je, nekada kultni prostor za izlaske, revitalizirala i približila novim generacijama.
Uz bogat izbor pića, goste je oduševila i domaća gastronomska ponuda, koja je u suradnji s lokalnim ugostiteljima prezentirana na šest kućica: BK by Blue Eyes, Gatuzo, Laponija House, Misto, Jameson Bar i The Fat Boar. „Cilj nam je autohtonu dalmatinsku spizu i božićne delicije predstaviti u novom, modernom izdanju, prikladnom vremenu i prostoru održavanja Adventske fjere. Prema prvim reakcijama, čini nam se kako smo uspjeli.“ – poručili su organizatori.
Večeras će na Adventskoj fjeri rezident DJ Lixon puštati hitove osamdesetih i devedesetih, a sutra je za najmlađe, kao i svake nedjelje, pripremljen dječji program od 11 do 14 sati dok će se u kasnijim satima posjetitelji opustiti uz Sunday Chillates, Marinmybaby-a. Ulaz je tijekom cijelog dana i večeri besplatan. „Svakog dana i večeri smo pripremili program prilagođen splitskoj urbanoj sceni, a sve u suradnji s brojnim lokalnim partnerima. Od dječjeg programa tijekom vikenda preko organiziranog gledanja derbija protiv Dinama koje pripremamo s Hajdukom, do Pinela i kuhanog vina, ideja je bila svim generacijama prenijeti čaroliju Adventske fjere.“ – zaključili su organizatori.
Sljedećeg petka, pozornicu Adventske fjere zapalit će rock senzacija Psihomodo pop, nakon kojeg su, redom najavljeni 15. prosinca Neno Belan & Fiumens, 16. prosinca u 12 sati Brass kvintet HNK powered by Porsche. Članovi kvinteta do danas su održali brojne zapažene koncerte diljem Hrvatske i u inozemstvu, uspješno popularizirajući glazbu mnogih domaćih i stranih autora skladanu za takav komorni sastav. Zatim slijedi 22. prosinca Vojko V, na sam Badnjak nastupa lokani izvođač Giuliano & Diktatori, te 30. prosinca Silente. Ulaznice za koncert Psihomodo popa već možete kupiti na ovoj poveznici. Bogati program tu ne prestaje jer se u sklopu Adventske fjere organiziraju i kreativne radionice Pineli i vino, te pub kvizovi, za koje se možete rezervirati već danas. Ukupni program najboljeg splitskog Adventa dostupan je na Facebooku i Instagramu.

Podijelite