Doživite nezaboravno gourmet iskustvo na Aminess Wine & Gourmet Nights u Crikvenici
U četvrtak, 5. rujna, s početkom u 19:30, terasa crikveničkog Half 8 restorana, smještenog u Aminess Younique Narrivi Hotelu, ugošćuje pravu gourmet avanturu u režiji popularnih chefova Melkiora Bašića i Marka Botića, koji su osmislili savršeno ukusan meni od pet slijedova za kraj ljeta. Večeru će zaokružiti chef Petar Tucman s pažljivo osmišljenim ukusnim desertom. Svi sljedovi bit će upareni vinima iz vinarije Podrum Mladina.
Navedene večera dio je projekta Aminess Wine & Gourmet Nights, koji goste upoznaje s lokalnim delicijama s daškom egzotičnosti i vrhunskim lokalnim vinima. Ove večere idealna su opcija za romantični bijeg na more ili opušteno prijateljsko druženje. Do ove godine su se održavale tijekom cijele godine u renomiranim Aminess restoranima u tri destinacije – restoranima Oliveto i Half 8 u Novigradu, 7 Seas Restaurant &Bar u Njivicama i Korčuli.
Aminess Younique Narrivi Hotel u Crikvenici ovog je ljeta postao je najnovija lokacija ovih večera te će zasigurno u budućnosti uveseljavati sve gurmane u crikveničkom kraju.
Gosti ovog Wine & Gourmet Nights uživat će u jelima poput dimljenog goveđeg carpaccia s prilogom od sušene marelice i cimeta, njokima sa škampima i šafranom, rolade od krumpira s bogatim umakom od gljiva i beschamela te janjetinom s umakom od ljutike. Posebna poslastica sprema za se desert – yuzu i breskve s rumom i sezamom. Ova posebna jela pružit će nesvakidašnju kombinaciju dobro poznatih okusa i ugodno iznenaditi i najizazovnija nepca.
Koncept à la carte restorana Half 8, koje Aminess otvara u sklopu svojih vrhunskih objekata na jadranskoj obali, promovira mediteransku kuhinju i stil života. Gostima se tako omogućuje da uživaju u lokalnim jelima u prekrasnom ambijentu tik uz more. Restoran Half 8 nalazi se u tri destinacije, u Novigradu, Crikvenici u Aminess Younique Narrivi Hotelu i na otoku Pagu u
Aminess Avalona Camping Resortu.
Svoje mjesto na ovoj jedinstvenoj večeri možete rezervirati pozivom na 051 404 269 ili 099 165 2665.