DERMAPIP LOSION SAVRŠENA HIDRATACIJA ZA SVIJETLU I OSJETLJIVU KOŽU

To je proizvod za kojim zaista vrijedi posegnuti. Lagan je, a lako se i razmazuje, ne ostavlja masne tragove i brzo se upija u kožu. Ima blagi miris meda, jako ugodan, a ne sukobljava se s drugim mirisima.
Impresionirana sam kako se ovaj losion ponašao nakon sunčanja. Imam svijetlu put, jako se pazim i ne izlažem se previše suncu. Dok sam na moru koristim visoke faktore zaštite, no ovo varljivo sunce ipak me u dva navrata prevarilo, lagano sam pocrvenila i to na vrlo osjetljivom području prsa i ramena. Dermapip losion pomogao je umiriti moju kožu, smanjiti crvenilo i osjećaj žarenja. Ne samo da mi je pružio trenutno olakšanje već je i prevenirao ljuštenje kože koje dolazi kao posljedica crvenjenja na suncu.

Osim toga, nakon nešto manje od mjesec dana svakodnevne upotrebe, primijetila sam da mi koža izgleda zategnutije i ako mogu tako reći – “zdravije”. Meka je, glatka i hidratizirana. Posebno cijenim što je proizvod potpuno na biljnoj bazi, prirodan, nježan i nisam imala nikakvih reakcija niti iritacija. Štoviše, možete ga bez ikakve bojazni nanijeti i na lice ako vam krema koju koristite nije pri ruci. Ne sadrži parafine, silikone, parabene… pa ga bez straha mogu upotrebljavati i trudnice, a možete njime njegovati i male bebe!
Dermapip losion kvalitetan je proizvod i toplo ga preporučujem svim ženama sa svijetlom, osjetljivom kožom, posebno za učinkovitu njegu kože nakon sunčanja. Losion su iskušale i moja majka i kći koje također imaju isti tip kože i mogu potvrditi iz prve ruke da je to proizvod za tri generacije! Jedina primjedba koju imam je da bih rado da proizvođač ima i pakiranje od 500 mililitara!

Podijelite